Informatie & Advies

Vitamines en mineralen krijg je voor het grootste deel binnen via voeding. Wil je ervoor zorgen dat jouw kind voldoende binnenkrijgt, dan biedt een multivitamine de juiste ondersteuning. Disney Multivitamines worden door kinderen graag gegeten. Dit komt door de unieke combinatie van een lekkere smaak, een zachte gummie en een populair design. Op deze manier kun je er op een leuke en makkelijke manier voor zorgen dat jouw kind de juiste vitamines binnenkrijgt die hij of zij nodig heeft om op te groeien.

Wat heeft een opgroeiend kind nodig?

De Disney Multivitamine bevat de vitamines en mineralen die een jong kind nodig heeft om op te groeien. Een van die vitamines is Vitamine D.

Vitamine D maak je zelf aan wanneer de zon op je huid schijnt. Het is daarom aanbevolen om elke dag 15 tot 30 minuten buiten te zijn, ook wanneer het bewolkt is. Aan kinderen jonger dan 4 jaar wordt geadviseerd om dagelijks extra vitamine D in te nemen. Dit advies geldt ook voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar die onvoldoende buiten komen of die een getinte of donkere huid hebben.

Een vitaminesupplement is geen vervanging van gezonde voeding. In groente en fruit zitten bijvoorbeeld ook vezels die bijdragen aan de gezondheid van jouw kind.

Disney Multivitamine Princes

Disney afbeeldingen

De verpakkingen van onze vitaminesupplementen zijn voorzien van populaire Disney-karakters, met onderscheid in verpakkingen voor jongens en meisjes. Hierdoor zijn de multivitamines erg populair bij kinderen en vindt jouw kind het waarschijnlijk niet erg om zijn dagelijkse dosis vitamines in te nemen.

Dosering

De referentie-inname zoals vermeld op de verpakking is de hoeveelheid die een gemiddelde volwassene nodig heeft per dag. De samenstelling van de Disney Multivitamines is afgestemd op de behoefte van een kind vanaf drie jaar. Dus wanneer er 20% staat, dan is dit 20% van wat een volwassene nodig heeft en precies genoeg voor een kind vanaf drie jaar. 

Kwaliteit & Veiligheid

De Disney Multivitamines zijn samengesteld conform de hoogste standaard in Europa en voldoen aan Europese regelgeving 1169/11.